oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Snopy v5h Pro ilk girişte görmüyor ve ayarlarda da gözükmüyor. Oyun kumandası olarak yapayım dedim, bir şey olmuyor. Başka oyunlarda çalışıyor. İnternetten başka yerlere baktım, hiçbir şey bulamadım. Nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Snopy v5h Pro ilk girişte görmüyor ve ayarlarda da gözükmüyor. Oyun kumandası olarak yapayım dedim, bir şey olmuyor. Başka oyunlarda çalışıyor. İnternetten başka yerlere baktım, hiçbir şey bulamadım. Nasıl halledebilirim?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.241 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 7 Haziran 2021 #2 Driver'ını kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Direksiyonun driver'ı varsa yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 erdemst17 dedi: Driver'ını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... uwu emrw kun dedi: Direksiyonun Driver'ı varsa yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kurulu. Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Driver'ını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... uwu emrw kun dedi: Direksiyonun Driver'ı varsa yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kurulu.
V Vedat Andak Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Forza Horizon 4, yalnızca belli direksiyon setlerini destekliyor. Devamı için linkteki yazıya göz atabilirsin: FH4: Supported Wheels and Devices Artı 0 Eksi
Forza Horizon 4, yalnızca belli direksiyon setlerini destekliyor. Devamı için linkteki yazıya göz atabilirsin: FH4: Supported Wheels and Devices
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 oguzhanaw dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Ayarlarından tuşları ayarladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 uwu emrw kun dedi: Ayarlarından tuşları ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Vedat Andak dedi: Forza Horizon 4, yalnızca belli direksiyon setlerini destekliyor. Devamı için linkteki yazıya göz atabilirsin: FH4: Supported Wheels and Devices Genişletmek için tıkla... erdemst17 dedi: Driver'ını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki hatayı alıyorum drivera girince titreşim yerinde titrrşimler çalılıyor. Dosya Ekleri IMG_20210607_122442.jpg 580,9 KB · Görüntüleme: 94 Artı 0 Eksi
uwu emrw kun dedi: Ayarlarından tuşları ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... Vedat Andak dedi: Forza Horizon 4, yalnızca belli direksiyon setlerini destekliyor. Devamı için linkteki yazıya göz atabilirsin: FH4: Supported Wheels and Devices Genişletmek için tıkla... erdemst17 dedi: Driver'ını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki hatayı alıyorum drivera girince titreşim yerinde titrrşimler çalılıyor.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #8 Steam versiyonu ise direksiyon kısmı sıkıntılı. Klavyeyle oynayın. Artı 0 Eksi
KS KS oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 uwu emrw kun dedi: Steam versiyonu ise direksiyon kısmı sıkıntılı. Klavyeyle oynayın. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil oyun. Artı 0 Eksi
uwu emrw kun dedi: Steam versiyonu ise direksiyon kısmı sıkıntılı. Klavyeyle oynayın. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil oyun.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #10 oguzhanaw dedi: Orijinal değil oyun. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılabilir. (Aynı konu: Korsan Forza Horizon 4 Snopy V5H direksiyonu görmüyor) Artı 0 Eksi
oguzhanaw dedi: Orijinal değil oyun. Genişletmek için tıkla... Korsana destek vermiyoruz. Konu kapatılabilir. (Aynı konu: Korsan Forza Horizon 4 Snopy V5H direksiyonu görmüyor)