Ayhan dereli Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 3 16 Mart 2021 #11 ftlX0 dedi: Ultimate en iyisi çok şey veriyor. Fiyatı da uygun zaten. Genişletmek için tıkla... Şu anda eliminator bölümünü oynuyorum. Yok böyle bir eleme oyunu muhazzam. Ben 140 UHD TV'de oynuyorum tavsiyem.
ftlX0 dedi: Ultimate en iyisi çok şey veriyor. Fiyatı da uygun zaten. Genişletmek için tıkla... Şu anda eliminator bölümünü oynuyorum. Yok böyle bir eleme oyunu muhazzam. Ben 140 UHD TV'de oynuyorum tavsiyem.
ftlX0 Megapat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 580 8 gb + ryzen 5 5500 16 gb 3200 mhz gskill ram (2x8) Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #12 Ayhan dereli dedi: Şu anda eliminator bölümünü oynuyorum. Yok böyle bir eleme oyunu muhazzam. Ben 140 UHD TV'de oynuyorum tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Kaliteli oyun iyi oyunlar.
Ayhan dereli dedi: Şu anda eliminator bölümünü oynuyorum. Yok böyle bir eleme oyunu muhazzam. Ben 140 UHD TV'de oynuyorum tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Kaliteli oyun iyi oyunlar.
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 16 Mart 2021 #13 Bir oyunun alabiliyorsan Ultimate'sini alacaksın. Çünkü içinde illlaki oyunda sana yarar sağlayacak şeyler oluyor. Bende ilerleyen zamanda almayı planlıyorum ve direk Ultimate alacağım.
Bir oyunun alabiliyorsan Ultimate'sini alacaksın. Çünkü içinde illlaki oyunda sana yarar sağlayacak şeyler oluyor. Bende ilerleyen zamanda almayı planlıyorum ve direk Ultimate alacağım.