mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 Yer Samsun 16 Ekim 2022 #1 İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ekim 2022 #2 mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Ben standart aldım dün ama herkes ultimate al diyor haberin olsun.
mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Ben standart aldım dün ama herkes ultimate al diyor haberin olsun.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten ucuzlamış bayağı ek içerik var ben Ultimate aldım.
mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten ucuzlamış bayağı ek içerik var ben Ultimate aldım.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #4 Genelde Ultimate paketlerinde ekstradan ürünler olur orada zaten bahseder ilave araçalr filan eklidir. Fiyatlar uygunken ultimate al geç ekstra arabalar özellikler birçok eklenti vardır
Genelde Ultimate paketlerinde ekstradan ürünler olur orada zaten bahseder ilave araçalr filan eklidir. Fiyatlar uygunken ultimate al geç ekstra arabalar özellikler birçok eklenti vardır
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 16 Ekim 2022 #5 mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Birçok araba vs. var. Ben veririm.
mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Birçok araba vs. var. Ben veririm.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 16 Ekim 2022 #6 Ultimate alın, hele 20TL fark varsa kesinlikle Ultimate alın, zamanında bende 50TL'ye almıştım Ultimate sürümünü gerçekten çok iyi fiyat.
Ultimate alın, hele 20TL fark varsa kesinlikle Ultimate alın, zamanında bende 50TL'ye almıştım Ultimate sürümünü gerçekten çok iyi fiyat.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #7 mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Eskiden 200 lira vardı. Kesinlikle değer. Sürekli hediye veriyor, bir sürü şey veriyor oyun başlangıcında... Oyuna 900 - 0 önden başlıyorsunuz.
mionellessi dedi: İki sürüm arasında 20 lira fark var, Ultimate sürümde o farka değer bir içerik var mı? Genişletmek için tıkla... Eskiden 200 lira vardı. Kesinlikle değer. Sürekli hediye veriyor, bir sürü şey veriyor oyun başlangıcında... Oyuna 900 - 0 önden başlıyorsunuz.
3 380015 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 499 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #8 Ultimate en avantajlısı bir ton çark çevirme alıyorsun her yarıştan 2 kat para alıyorsun arabalara ulaşmak için en güzeli oyunu daha keyifli kılıyor açık ara.
Ultimate en avantajlısı bir ton çark çevirme alıyorsun her yarıştan 2 kat para alıyorsun arabalara ulaşmak için en güzeli oyunu daha keyifli kılıyor açık ara.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 Yer Samsun 16 Ekim 2022 #9 Hepinize teşekkürler, ultimate sürüm alacağım. @Melys @Yosemite Sam @Technomancer18 @kyujin @quarest @Kyrie Irving @380015
Hepinize teşekkürler, ultimate sürüm alacağım. @Melys @Yosemite Sam @Technomancer18 @kyujin @quarest @Kyrie Irving @380015