Forza Horizon 4 Steam versiyonu almaya değer mi?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, 2 hafta içinde almayı planladığım oyun olan Forza Horizon 4'ün Steam versiyonunu görünce çok sevindim. Ancak kırıldığını söylüyorlar ve orijinalini alanlar pişman olmuş sanırım (gördüğüm bir kaç yoruma dayanarak söylüyorum). Ben hem solo, hem de o hayatta kalma gibi modlarla oynamak istiyorum. DLC packlerle falan 200 lirayı buldu Deluxe versiyonu. Yani multiplayer oynayabilmek için, bir de güncellemeler için orijinalini almayı düşünüyorum ancak sırf bunlar için değer mi bilmiyorum da. Ya ben oyundan zevk almak istiyorum, kırılan versiyonunu indirirsem ve gittikçe sürüm desteklenmezse önceden almadığım için üzülürüm. Crack bir yazılım indirmek istemiyorum. Sizce 200 TL verip Steam'den almalı mıyım? Ben 200 TL verip almak istiyorum ama tavsiyelerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crack indirirsen online oynayamayacaksın, bu yüzden çabuk sıkar diye düşünüyorum. Tavsiyem satın alman yönünde olur.

Zamanla fiyatının zamlanacağını düşünüyorum. Gördüğüm çoğu kişi kadarıyla şu an araba oyunlarının zirvesinde yer alıyor. Ben fiyat avantajı ve bu tip oyunları sevdiğim için hemen satın aldım. Bence kaçırmayın ileride kesinlikle zam gelecektir.

Oyun bence güzel değil. Online yarışları saçma sapan. Microsoft Store üzerinden 300 saat oynamışımdır. Yarışlar P2W zaten. DLC'li araçlar genelde 1. oluyorlar Atomic Punk gibi. Benim umurumda olan tek mod drift macerası moduydu, orada da hep DLC'li araçlar kazanıyor. Ayrıca o da çok sıkıcı.
P2W olmayan Eleyici modu var, spor araçlarla ormanın içinde yarışıyorsunuz. 500 tane ağacın arasından geçmeye çalışıyorsunuz. Şans eseri ağaca vurmayan kazanıyor. O da ayrı saçma.

Oyunda yeterince içerik olmadığını düşünüyorum. Açık dünyada aynı haritada boş boş gezinmek bana zevkli gelmiyor. 100-200 saat gömülür, oyun öğrenildikten sonra bırakılır bence.
Oyun fazla arcade bu arada, yarışlar da öyle.

Ben zaten fazla online yarışları seven biri değilim, yani DLC alacağım ama arada oynarım diye düşünüyorum indirimde diye alacağım zaten. Direksiyon setimle açık dünyada da gezmek eğlenceli olur diye düşünüyorum YouTube'da hep görüyorum videolarını. Bende deneyimlemek için satın alacağım karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…