C Claw of Rengar Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Bir ara indirime girmişti, peki Mayıs'ın 20'siyle 28'inde bahar temizliği gibi bir bir Steam etkinliği varmış. Sizce o zaman oyun indirime girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Bir ara indirime girmişti, peki Mayıs'ın 20'siyle 28'inde bahar temizliği gibi bir bir Steam etkinliği varmış. Sizce o zaman oyun indirime girer mi?
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.339 Çözümler 59 19 Mayıs 2021 #2 Claw of Rengar dedi: Bir ara indirime girmişti, peki Mayıs'ın 20'siyle 28'inde bahar temizliği gibi bir bir Steam etkinliği varmış. Sizce o zaman oyun indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak girer mi bilemeyiz. Ancak ben gireceğini düşünüyorum.
Claw of Rengar dedi: Bir ara indirime girmişti, peki Mayıs'ın 20'siyle 28'inde bahar temizliği gibi bir bir Steam etkinliği varmış. Sizce o zaman oyun indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak girer mi bilemeyiz. Ancak ben gireceğini düşünüyorum.