Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #1 Forza Horizon 4'ün Steam sürümüne sahibim. Bu sabah Xbox Series X gamepadi aldım. Test uygulamalarında trigger titreşimleri sorunsuz çalışırken, Forza da çalışmadı neden? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Forza Horizon 4'ün Steam sürümüne sahibim. Bu sabah Xbox Series X gamepadi aldım. Test uygulamalarında trigger titreşimleri sorunsuz çalışırken, Forza da çalışmadı neden?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Çünkü Forza'da bu destek yok. Artı 0 Eksi
KS KS Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #3 Yavuz_Çetin dedi: Çünkü Forza'da bu destek yok. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunlarda bu özellik var bilginiz varmı ? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Çünkü Forza'da bu destek yok. Genişletmek için tıkla... Peki hangi oyunlarda bu özellik var bilginiz varmı ?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Mel7h dedi: Peki hangi oyunlarda bu özellik var bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
Mel7h dedi: Peki hangi oyunlarda bu özellik var bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir bilgim yok.
KS KS Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #5 Böyle bir liste görmüştüm bi konuda forza destekliyor diyor. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 Mel7h dedi: Eki Görüntüle 1126546 Böyle bir liste görmüştüm bir konuda Forza destekliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Liste linkini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mel7h dedi: Eki Görüntüle 1126546 Böyle bir liste görmüştüm bir konuda Forza destekliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Liste linkini atabilir misiniz?
KS KS Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #7 Yavuz_Çetin dedi: Liste linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir saniye atıyorum hemen. Yavuz_Çetin dedi: Liste linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... List of games that support Xbox One impulse triggers - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Hocam bu arada F1 2020 Steam sürümünde çalışıyor. Son düzenleme: 3 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Liste linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir saniye atıyorum hemen. Yavuz_Çetin dedi: Liste linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... List of games that support Xbox One impulse triggers - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Hocam bu arada F1 2020 Steam sürümünde çalışıyor.