Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2021 #21 Ultimate Edition'u aldım. Hepinize teşekkürler.
K kapadokya50 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #22 Sen almissin ama alacaklara tavsiye olarak AliExpress'den Game Pass alsinlar bence. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2021
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2021 #24 Oyunu aldım kurdum ama şunu fark ettim. Bence Ultimate edition o kadar da gerekli bir şey değilmiş. Tamam güzel vs. Fakat isteyen standart sürüm ile de memnun olur.
Oyunu aldım kurdum ama şunu fark ettim. Bence Ultimate edition o kadar da gerekli bir şey değilmiş. Tamam güzel vs. Fakat isteyen standart sürüm ile de memnun olur.