Forza Horizon 4 kütüphanemde var ve oynuyorum Ultimate eklenti yığını DLC'sini almayı planlıyordum fakat Ultimate Edition'un hem daha ucuz hem de daha fazla araba verdiğini fark ettim kütüphanemde standart Edition varken Ultimate Edition almam sorun yaratır mı?
Bir sorun yaratmaz, eğer Ultimate paketteki araçlar ve servet adası ilginizi çekiyorsa indirimdeyken alınabilir, yoksa almanıza gerek yok diye düşünüyorum.
Hocam kusura bakmayın konunuzu bölüyorum ama merak ettim Forza Horizon 4 şu an online oynanıyor mu 5 çıktığından dolayı soruyorum. Şu an steamde 30 tl almayı düşünüyorum.
Hocam kusura bakmayın konunuzu bölüyorum ama merak ettim Forza Horizon 4 şu an Online oynanıyor mu 5 çıktığından dolayı soruyorum. Şu an Steam'de 30 TL almayı düşünüyorum.
Hocam kusura bakmayın konunuzu bölüyorum ama merak ettim Forza Horizon 4 şu an online oynanıyor mu 5 çıktığından dolayı soruyorum. Şu an steamde 30 tl almayı düşünüyorum.
Bir sorun yaratmaz, eğer Ultimate paketteki araçlar ve servet adası ilginizi çekiyorsa indirimdeyken alınabilir, yoksa almanıza gerek yok diye düşünüyorum.