Forza Horizon 4 uyguna nereden alabilirim?

Makaleler
4
Dostlar dün demosunu indirdim ve oyun aşırı güzel fakat bu tür oyunları öyle çok bağımlısı olacak şekilde oynamayacağım için ve fiyatı da haliyle çok pahalı olunca açıkçası almaya çekindim. Fiyat aralığı: 10-60 TL arası (Deluxe paket satan yerler varsa güzel olur olmazsa canınız sağ olsun)

Bütçene uyuyor.

Ben de bu arkadaştan aldım. Öneririm almanı 20 TL'ye. Hala oynuyorum.

Aylık ya da yıllık almak yerine arada bir indirir Ferrari ile aragaz verip takılmayı düşünüyordum.

Aylık ya da yıllık almak yerine arada bir indirir Ferrari ile ara gaz verip takılmayı düşünüyordum.
Keyfin bilir dostum. 1 yıl gayet yeterli arada bir girmek için zaten. Hala girmeye devam edersen bir daha verilir bence. 2 3 cips parası zaten. Oyun çerezlik 1 saate indirip oynayıp silebileceğin bir oyun değil zaten. (Ultra süper bir netin yoksa. TR şartları ortalaması için konuşuyorum.)

Sektörü az çok bildiğim için güvenilir kendi hesabına aktif edip sonsuza kadar oynayabileceğin 60 TL'ye bir yöntem maalesef bulamazsın. Bulsan bile ne kadar güvenilir tartışılır.

Sanal gamers 30TL Full paketi ben de aldım daha yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…