Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Zemindeki çizgiler resimde göründüğü gibi net değil bunu düzeltmek için hangi ayarı açmam gerekiyor. MSAA ayarı açık fakat yine de bu şekilde. Dosya Ekleri image.png 349,7 KB · Görüntüleme: 35
Zemindeki çizgiler resimde göründüğü gibi net değil bunu düzeltmek için hangi ayarı açmam gerekiyor. MSAA ayarı açık fakat yine de bu şekilde.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #2 Mercona dedi: Zemindeki çizgiler resimde göründüğü gibi net değil bunu düzeltmek için hangi ayarı açmam gerekiyor. MSAA ayarı açık fakat yine de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarınızda görüş uzaklığı vs her şey Full mu?
Mercona dedi: Zemindeki çizgiler resimde göründüğü gibi net değil bunu düzeltmek için hangi ayarı açmam gerekiyor. MSAA ayarı açık fakat yine de bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarınızda görüş uzaklığı vs her şey Full mu?
Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 ultraslann1905 dedi: Oyun ayarınızda görüş uzaklığı vs her şey Full mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hangi ayarı açmalıyım.
ultraslann1905 dedi: Oyun ayarınızda görüş uzaklığı vs her şey Full mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, hangi ayarı açmalıyım.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #4 Mercona dedi: Hayır, hangi ayarı açmalıyım. Genişletmek için tıkla... Bana grafik ayarlarının fotoğrafını atar mısınız? Bir de NVIDIA Denetim Masası'nın fotoğrafını.
Mercona dedi: Hayır, hangi ayarı açmalıyım. Genişletmek için tıkla... Bana grafik ayarlarının fotoğrafını atar mısınız? Bir de NVIDIA Denetim Masası'nın fotoğrafını.
Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 ultraslann1905 dedi: Bana grafik ayarlarının fotoğrafını atar mısınız? Bir de NVIDIA Denetim Masası'nın fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanmıyorum AMD kullanıyorum. Grafik ayarlarını atacağım birazdan.
ultraslann1905 dedi: Bana grafik ayarlarının fotoğrafını atar mısınız? Bir de NVIDIA Denetim Masası'nın fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanmıyorum AMD kullanıyorum. Grafik ayarlarını atacağım birazdan.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #6 Mercona dedi: NVIDIA kullanmıyorum AMD kullanıyorum. Grafik ayarlarını atacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Mercona dedi: NVIDIA kullanmıyorum AMD kullanıyorum. Grafik ayarlarını atacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 Ayarlar bu şekilde. Dosya Ekleri 1723114130893.png 1,5 MB · Görüntüleme: 24 1723114151853.png 1,4 MB · Görüntüleme: 24
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #8 Mercona dedi: Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın.
Mercona dedi: Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın.
Mercona Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 ultraslann1905 dedi: Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. ultraslann1905 dedi: Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım fakat sorun devam ediyor. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024
ultraslann1905 dedi: Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. ultraslann1905 dedi: Çevre doku kalitesini yükseğe alır mısınız hareket bulanıklığınıda biraz düşürün bir deneyin zemin kalitesini de artırın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım fakat sorun devam ediyor.