Forza Horizon 4 uzun süre oynanır mı?

asdawas1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Forza'yı önceden Steam'den almıştım. Şu an 3 aylık Game Pass var. Sizce oyunu iade etmeli miyim 46 TL'ye. Yoksa 3 aydan fazla oynatır mı?

Size bağlı. İade süresi dolmadan Game Pass'ten oyunu oynayın. Beğenirseniz iade etmezsiniz. 2 hafta gibi bir iade süresi mevcut.

1633014804636.png

Arabalara ilginiz varsa kesinlikle 3 aydan fazla oynarsınız. Bence 46 liranın her bir kuruşuna değer.

Ben gamepass'te ve sonrasında steam'de uzun süre oynadım ve oynamaya devam ediyorum. İlgin varsa çok uzun süre oynarsın. FH5 çıkacak olsa bile fiyatından dolayı bir süre alamayacağım, FH4 oynayacağım. Sen de böyle yapabilirsin.

Sıralamalı yarışlara girersen arabalarını dizdikten sonra, bayağı sarar.

1633015556772.png

Microsoft versiyon da da 60 saatim var. Zevkinize göre değişir. Ben tek oynadım. Siz arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Bence Game Pass ile biraz oyna, sararsa ve ben bunu oynarım dersen Steam'den oynamaya devam edersin. 3 ay oynarım bırakırım derseniz iade edip Game Pass'den oynarsınız. Arabalara çok ilginiz yoksa ve beraber oynayacak arkadaşınız yoksa bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı