Forza Horizon 4 vs Forza Horizon 5

yunuois

Decapat
Daha fazla  
İnternetten Xbox One S 1TB modelini aldım. Game Pass Ultimate de var. Forza Horizon 4 60FPS Forza Horizon 5 30FPS veriyor. Hangisini indireceğim, kararsiz kaldim. 4'ün haritasi daha güzel duruyor. Çöl bana göre değil ama 5'in grafikleri guzel. Hangisini indireyim sizce?

5'in haritası ve grafikleri daha çok beğeniliyor ancak Forza 4'de eğlenebileceğiniz bir çok şey var 5'e göre. İnternette görüyorum Forza Horizon 5'den 4'e geri dönen kişi çok. Ayrıca 30 FPS zevk vermez oymamayın daha iyi.

İkisinide sevmem ama Forza 4 60 FPS oynamak daha iyi.

30 fps ile zevk alamazsınız bence. Forza Horizon 4 de iyi bir oyundur.

Arkadaşlar Forza 4 oynuyorum uzun süredir ama satın almadın direk Full Repack olarak indirip kurdum çünkü para alma için uğraşmadım Windows sürekli format atmaya çalışıyorum fakat oynadığım kayıtlı dosyalar flash belleği kopyalıyordum oyunu sıfırdan başlamak sinir bozucu oluyorum. Bu mantıkla çözüm buldum C:\Users\semih\AppData\Local\ForzaHorizon4 dizin içine atıyorum bir de ikinci kayıtlı dosya C:\Users\semih\AppData\Roaming\HOODLUM FORZA 4 kaydı bu kesinlikle oyuna devam edebiliyorsun. Ama FORZA 5 oynuyorum maalesef kayıt etmiyor ama belki farklı yerde kayıt var sanırım. Bir keresinde FORZA 5 C:\Users\semih\AppData\Local\ForzaHorizon5 kaydı kopyaladım yeni format atılınca maalesef sıfırdan başlıyorsun. Ama FORZA 5 oyuna açınca ise dizin dosyasında C:\Users\semih\AppData\Roaming\ kayıt düşmüyor. Bunu çözebilir miyiz. Normalde kayıt oluyor devam ediliyor da kayıt nerde onu demek istedik yani FORZA 5 gizlenmiş gibi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…