Hazır ayın 15'ine kadar indirimdeyken sizce Forza Horizon 4 Ultimate edition mı almalıyım yoksa Need for Speed Unbound (Standart) mı almalıyım? [Not: Şuanlık dualsense kontrolcüyle oynayacağım ama ileride oyun direksiyonu almayı düşünüyorum. Klavye ile oynamayı düşünmüyorum. Sizden ricam bu etkenleri göz önünde bulundurarak değerlendirin]
Hazır ayın 15'ine kadar indirimdeyken sizce Forza Horizon 4 Ultimate edition mı almalıyım yoksa Need for Speed Unbound (Standart) mı almalıyım? [Not: Şuanlık dualsense kontrolcüyle oynayacağım ama ileride oyun direksiyonu almayı düşünüyorum. Klavye ile oynamayı düşünmüyorum. Sizden ricam bu etkenleri göz önünde bulundurarak değerlendirin]
Unbound'u az önce bitirdim, bence uzun süreli oynamayı düşünüyorsan kesinlikle FH4 derim. Unbound, hikayesi ortalama, karakterleri zayıf ama sürüş mekanikleri ve nitro sistemi oldkça keyifli fakat bir süreden sonra bayıyor. Haritalar tekrara düşüyor ve seninle yarışan arabalar hep aynı. Online iyi diyorlar ama hiç denemedim onu. Unbound'ın yaptığı iyi olan ne varsa Forza biraz daha iyi yapıyor bence.