Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 18 Temmuz 2021 #21 Sanırım microsoft store single bağlantı üzerinden download yapıyor. Speedtest'te single hızınız kaç mbps?
Sanırım microsoft store single bağlantı üzerinden download yapıyor. Speedtest'te single hızınız kaç mbps?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.941 Makaleler 21 Çözümler 30 18 Temmuz 2021 #22 Takeshi Kovacs dedi: Sanırım microsoft store single bağlantı üzerinden download yapıyor. Speedtest'te single hızınız kaç mbps? Genişletmek için tıkla... Oyunu çoktan indirdim ancak yine de atayım.
Takeshi Kovacs dedi: Sanırım microsoft store single bağlantı üzerinden download yapıyor. Speedtest'te single hızınız kaç mbps? Genişletmek için tıkla... Oyunu çoktan indirdim ancak yine de atayım.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 19 Temmuz 2021 #23 Eren AK dedi: Oyunu çoktan indirdim ancak yine de atayım. Eki Görüntüle 1111781 Genişletmek için tıkla... Oyunu indirme hızınıza yakın bir değer çıkmış. Sanırım tekli bağlantı hızına bağlı.
Eren AK dedi: Oyunu çoktan indirdim ancak yine de atayım. Eki Görüntüle 1111781 Genişletmek için tıkla... Oyunu indirme hızınıza yakın bir değer çıkmış. Sanırım tekli bağlantı hızına bağlı.