Ugur Avkas
Hectopat
Daha fazla
Selamlar. Dün C diskine format attım. Oyunlarımın çoğunu D diskine aktarmıştım. Formatı attıktan sonra Forza Horizon 4 girmek istedim giremedim Microsoft Store'dan oyunu indir seçeneği vardı ve windirstat uygulamasından Forza'nın D diskinde olup olmadıgına bakmak istedim ve en fazla yer kaplayan dosyalar arasında oldugunu gördüm Forza'nın. Oyunu tekrar indirmek istedeğimde "C" mi "D" mi diskine yüklemek istersiniz sorusu cıktıgında D diskini seçtim ardından "tamam" a bastım kabul etmedi, art arda basıyorum basıyorum kabul etmiyor "herhangi bir uyarı falan da vermiyordu" sonra C diskini seçtim ve oraya yükledim D'ünü bugune baglayan gece. Ve şimdi tekrar windirstat uygulamasından Forza'nın halen D diskinde olup olmadıgına bakmak istedim ve göremedim fakat yüklediğim resimde de gördüğünüz üzere Forza Horizon 4 D diskinde var ve yer kaplıyor fakat gözükmüyor. Bu oyunun D diskinde kapladığı alan benım işime çok yarayacak, onun yerıne C diskinde olan Forza'yı aktarmam gerek C diskinde fazla alanım kalmıyor yoksa. Yardımcı olursanız cok memnun kalırım. İyi forumlar.