Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #11 eness24 dedi: Ben teşekkür ederim Xbox Game Pass almazsanız indirimleri takip edin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? kendi sitesinden bulamadım da.
eness24 dedi: Ben teşekkür ederim Xbox Game Pass almazsanız indirimleri takip edin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? kendi sitesinden bulamadım da.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #12 Cinar Tk dedi: Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? Kendi sitesinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Cinar Tk dedi: Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? Kendi sitesinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık.
Cinar Tk dedi: Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? Kendi sitesinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Cinar Tk dedi: Hocam Game Pass alırım büyük ihtimal de hangi oyunlar var nereden bakabilirim? Kendi sitesinden bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık.
Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #13 eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Onları alınca nasıl aktif ediyoruz hocam?
eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Onları alınca nasıl aktif ediyoruz hocam?
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #14 eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Onlardaki kodlar yeni üyeler için değil mi? Öyleyse ilerlemesi boşa gider çünkü.
eness24 dedi: Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox buradan bakabilirsiniz. Kendi sitesinden almayın isterseniz Game satış veya Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor vs yerlerden 14 15 TL gibi bir fiyata satılıyor 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Onlardaki kodlar yeni üyeler için değil mi? Öyleyse ilerlemesi boşa gider çünkü.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #15 Xbox hesabı açın (yeni hesap olacak şekilde veya hiç Xbox Game Pass kullanılmayan hesaptan) Bu şekilde. Buraya girip gelen kodu giriyorsunuz. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-04-30 110431.png 887,6 KB · Görüntüleme: 36 resim_2022-04-30_111128763.png 17,2 KB · Görüntüleme: 23
Xbox hesabı açın (yeni hesap olacak şekilde veya hiç Xbox Game Pass kullanılmayan hesaptan) Bu şekilde. Buraya girip gelen kodu giriyorsunuz.
Cinar Tk Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #16 eness24 dedi: Xbox hesabı açın (yeni hesap olacak şekilde veya hiç Xbox Game Pass kullanılmayan hesaptan) Bu şekilde. Eki Görüntüle 1373925 Buraya girip gelen kodu giriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
eness24 dedi: Xbox hesabı açın (yeni hesap olacak şekilde veya hiç Xbox Game Pass kullanılmayan hesaptan) Bu şekilde. Eki Görüntüle 1373925 Buraya girip gelen kodu giriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #17 Cinar Tk dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Kod alırken bir de 5 yıldız olan satıcıdan almaya dikkat edin dolandırılmayın aman hocam
Cinar Tk dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Kod alırken bir de 5 yıldız olan satıcıdan almaya dikkat edin dolandırılmayın aman hocam
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #18 eness24 dedi: Kod alırken bir de 5 yıldız olan satıcıdan almaya dikkat edin dolandırılmayın aman hocam Genişletmek için tıkla... Kodlar eski kullanıcılar için geçerli mi? İlla yeni hesap mı lazım?
eness24 dedi: Kod alırken bir de 5 yıldız olan satıcıdan almaya dikkat edin dolandırılmayın aman hocam Genişletmek için tıkla... Kodlar eski kullanıcılar için geçerli mi? İlla yeni hesap mı lazım?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #19 AirLife dedi: Kodlar eski kullanıcılar için geçerli mi? İlla yeni hesap mı lazım? Genişletmek için tıkla... Evet yeni hesap lazım.
AirLife dedi: Kodlar eski kullanıcılar için geçerli mi? İlla yeni hesap mı lazım? Genişletmek için tıkla... Evet yeni hesap lazım.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #20 İki oyunu da oynadım bence değer ama size kalmış.