C CanBey24 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Konuda yazdıgım gibi tartışmak isterim sizle bunu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Mart 2021 #2 Var ki, Xbox ile Windows 10 birlikte oynanabiliyor.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Var hocam.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 22 Mart 2021 #4 Destek derken save mi, oyuncu mu? Oyuncu var çünkü.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 22 Mart 2021 #5 Zaten var, mesela arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Arkadaşım Series S ile oynuyorken, ben PC ile oynuyorum.
Zaten var, mesela arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Arkadaşım Series S ile oynuyorken, ben PC ile oynuyorum.
C CanBey24 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 kratosdeniz dedi: Var ki, Xbox ile Windows 10 birlikte oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. B 52 Stratofortress dedi: Zaten var, mesela arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Arkadaşım Series S ile oynuyorken, ben PC ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. MESs¹¹ dedi: Destek derken save mi, oyuncu mu? Oyuncu var çünkü. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. Khapnols dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı.
kratosdeniz dedi: Var ki, Xbox ile Windows 10 birlikte oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. B 52 Stratofortress dedi: Zaten var, mesela arkadaşımla birlikte oynuyoruz. Arkadaşım Series S ile oynuyorken, ben PC ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. MESs¹¹ dedi: Destek derken save mi, oyuncu mu? Oyuncu var çünkü. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı. Khapnols dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım hocam Xbox Game Pass'teki savedatalarını Steam'e aktarma olacaktı.