Sürekli böyle oluyor ağ kaynaklı bir sorun değil. internetim de iyi sayılır.Ağ kaynaklı bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Speedtest ile hızınızı test edin.
Hızınızda sorun yoksa CMD'yi açıp ping google.com -t yazın ve çıkan sonuçları ss alıp buraya atın.
time= 67 ms diyor TTL ise 115 diyorAğ kaynaklı bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Speedtest ile hızınızı test edin.
Hızınızda sorun yoksa CMD'yi açıp ping google.com -t yazın ve çıkan sonuçları ss alıp buraya atın.
cmd de bir kod vardı client i mi ne göstseriyordu. client le alakalı bir sorun olabilir mi? mataware client mi neydi unuttum.Kendim de kontrol ettim hocam, bende de 200+ ping gösteriyor Xbox Ağı sayfasında. FH4'te ping sorunu yaşamıyorum ama. Bağlandığınız kişilerle veya konula ilgili olabilir. Wifi ile bağlıysanız ağa olan uzaklığınızın da etkisi vardır, cmd ping testinizde 100ms+ lara anlık çıkışlar oluyorsa sinyalinizi iiyileştirmeniz gerekiyor olabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.