Forza Horizon 4'te 204 ms ping var

Dyinwish

Femtopat
Daha fazla  
1663093067147.png

Gördüğünüz gibi Xbox ağı aşırı pingli Forza oynattırmıyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?

Yani Forza Horizon 4 laglanıyor bayağı çoklu oyunculuya geçtiğimde. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ kaynaklı bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Speedtest ile hızınızı test edin.

Hızınızda sorun yoksa CMD'yi açıp ping google.com -t yazın ve çıkan sonuçları ss alıp buraya atın.
Sürekli böyle oluyor ağ kaynaklı bir sorun değil. internetim de iyi sayılır.

Ağ kaynaklı bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Speedtest ile hızınızı test edin.

Hızınızda sorun yoksa CMD'yi açıp ping google.com -t yazın ve çıkan sonuçları ss alıp buraya atın.
time= 67 ms diyor TTL ise 115 diyor

Kendim de kontrol ettim hocam, bende de 200+ ping gösteriyor Xbox Ağı sayfasında. FH4'te ping sorunu yaşamıyorum ama. Bağlandığınız kişilerle veya konula ilgili olabilir. Wifi ile bağlıysanız ağa olan uzaklığınızın da etkisi vardır, cmd ping testinizde 100ms+ lara anlık çıkışlar oluyorsa sinyalinizi iiyileştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kendim de kontrol ettim hocam, bende de 200+ ping gösteriyor Xbox Ağı sayfasında. FH4'te ping sorunu yaşamıyorum ama. Bağlandığınız kişilerle veya konula ilgili olabilir. Wifi ile bağlıysanız ağa olan uzaklığınızın da etkisi vardır, cmd ping testinizde 100ms+ lara anlık çıkışlar oluyorsa sinyalinizi iiyileştirmeniz gerekiyor olabilir.
cmd de bir kod vardı client i mi ne göstseriyordu. client le alakalı bir sorun olabilir mi? mataware client mi neydi unuttum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı