Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Böyle bir şey olduğundan bile emin değilim ama var olduğunu düşünüyorum böyle bir tuş var mı varsa hangisi yorumlarınızı bekliyorum...
Böyle bir şey olduğundan bile emin değilim ama var olduğunu düşünüyorum böyle bir tuş var mı varsa hangisi yorumlarınızı bekliyorum...
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.537 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Ağustos 2021 #2 Tab tuşuna basarak kamera'yı değiştirebilmektesiniz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 881 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 31 Ağustos 2021 #3 Demek istediğiniz karakterinizin gözünden bakmak ise Tab tuşu ile değiştiriyordum ben.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 Tutkuu dedi: Demek istediğiniz karakterinizin gözünden bakmak ise Tab tuşu ile değiştiriyordum ben. Genişletmek için tıkla... Aorus dedi: Tab tuşuna basarak kamera'yı değiştirebilmektesiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize demek istediğim buydu.
Tutkuu dedi: Demek istediğiniz karakterinizin gözünden bakmak ise Tab tuşu ile değiştiriyordum ben. Genişletmek için tıkla... Aorus dedi: Tab tuşuna basarak kamera'yı değiştirebilmektesiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize demek istediğim buydu.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 Denizkq dedi: Teşekkür ederim hepinize demek istediğim buydu. Genişletmek için tıkla... Forza isminiz nedir oynayacak birileri arıyorumda yaşınız kaç?
Denizkq dedi: Teşekkür ederim hepinize demek istediğim buydu. Genişletmek için tıkla... Forza isminiz nedir oynayacak birileri arıyorumda yaşınız kaç?
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 TimoLoX dedi: Forza isminiz nedir oynayacak birileri arıyorumda yaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam, bazen giriyorum. Sadece DC sunucularına falan gir, bulursun illaki.
TimoLoX dedi: Forza isminiz nedir oynayacak birileri arıyorumda yaşınız kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam, bazen giriyorum. Sadece DC sunucularına falan gir, bulursun illaki.