Forza Horizon 4'te CPU %100 GPU %0 kullanılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emre Doğukan

Hectopat
Yer
Kayseri
RAM
Ddr3 8Gb Ram
Ekran kartı
GTX670M
Anakart
Toshiba Qosmio X870-140
İşlemci
İ7-3630qm
Forza Horizon 4 de iki ekran kartımda kullanılmıyor nedense bu nedenlede FPS 1-2 falan.
Bayağı bir araştırdımda hiç cevap alamadım bu sorunu bilen var mı? Veya sorunu hiç yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza Horizon 4 de iki ekran kartımda kullanılmıyor nedense bu nedenlede FPS 1-2 falan.
Bayağı bir araştırdımda hiç cevap alamadım bu sorunu bilen var mı? Veya sorunu hiç yaşayan var mı?

NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik istemcisini yüksek performanslı seç fakat gene de çok akıcı olacağını sanmıyorum oynamana değmez.

NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik istemcisini yüksek performanslı seç fakat gene de çok akıcı olacağını sanmıyorum oynamana değmez.
Hocam onu denemiştim fakat yinede olmadı. W10 un performans ayarındanda FH4 ü yüksek performansa getirdim yinede olmadı. Microsoft ile iletişime geçtim adamlar bile zar zor çözüyor :D 4 saat süre verdiler, 2 saat filan kaldı

Hocam onu denemiştim fakat yine de olmadı. Windows 10'un performans ayarındanda FH4'ü yüksek performansa getirdim yine de olmadı. Microsoft ile iletişime geçtim adamlar bile zar zor çözüyor :D 4 saat süre verdiler, 2 saat filan kaldı

Ya APU ekran kartını kullanır ya da harici ekran kartını ikisini kullanmaması zor APU'yu kullanıyordur yüksek ihtimalle.

Ya APU ekran kartını kullanır ya da harici ekran kartını ikisini kullanmaması zor APU'yu kullanıyordur yüksek ihtimalle.
Ayarlardan benchmark yapıp benchmark sonucunda gözüken ekran kartını atar mısınız ?

Ayarlardan benchmark yapıp benchmark sonucunda gözüken ekran kartını atar mısınız ?
Hocam apu kullansa 1-2 yerine 5-10 fps alır. Benchmark deneyecektim ama o kadar kasıyorki yükleme ekranında donuyor bir süre sonra oyun kendini kapatıyor. Ama MSİ Afterburner ile baktımda 2 ekran kartıda %0 işlemci kullanımı %100, İşlemciyi çok kullanıyor nedense

Bence uğraşma. Düzeltsen bile düşük performans verir o sistem. Zaten oyun da optimizasyon sorunu da var uğraşma hiç. Ben bıraktım oyunu ne kadar sevsem de. Bir de birkaç tane Update geldi oyuna daha da kötü oldu. Birkaç ay önce çok rahat oynuyordum oyunu bu son gelen Update'lerden sonra oynanmayacak dereceye geldi oyun bende.

Bence uğraşma. Düzeltsen bile düşük performans verir o sistem. Zaten oyun da optimizasyon sorunu da var uğraşma hiç. Ben bıraktım oyunu ne kadar sevsem de. Bir de birkaç tane Update geldi oyuna daha da kötü oldu. Birkaç ay önce çok rahat oynuyordum oyunu bu son gelen Update'lerden sonra oynanmayacak dereceye geldi oyun bende.

Hocam öyle ya da böyle kassa bile oynarım içindeki ekran kartı o kadar da kötü sayılmaz 25-35 FPS alsa bile kafidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı