TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 6 Aralık 2019 #1 Bunca zamana kadar korsan olarak oynadım ve bugün satın almaya karar verdim. Oyunun dosyaları bilgisayarımda mevcut. Tekrar indirmem gerekir mi?
Bunca zamana kadar korsan olarak oynadım ve bugün satın almaya karar verdim. Oyunun dosyaları bilgisayarımda mevcut. Tekrar indirmem gerekir mi?
Çözüm ForAnAngeL 6 Aralık 2019 Orijinal ve korsan dosyaları farklılık içerir. Genelde dosyalar kırpılmış olur. O yüzden sorunsuz bir oyun için indirmen gerekiyor.
Orijinal ve korsan dosyaları farklılık içerir. Genelde dosyalar kırpılmış olur. O yüzden sorunsuz bir oyun için indirmen gerekiyor.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #2 Evet indirmelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 6 Aralık 2019 #3 Emirizmir dedi: Evet indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'daki gibi indirdiği yerde oyunun dosyalarını aramaz mı yani ? Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: Evet indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'daki gibi indirdiği yerde oyunun dosyalarını aramaz mı yani ?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Aralık 2019 #4 Orijinal ve korsan dosyaları farklılık içerir. Genelde dosyalar kırpılmış olur. O yüzden sorunsuz bir oyun için indirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Orijinal ve korsan dosyaları farklılık içerir. Genelde dosyalar kırpılmış olur. O yüzden sorunsuz bir oyun için indirmen gerekiyor.
Osman Gültekin Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 60 6 Aralık 2019 #5 Evet gerekir. Artı 0 Eksi
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #6 TurKahvesi dedi: Steam'daki gibi indirdiği yerde oyunun dosyalarını aramaz mı yani ? Genişletmek için tıkla... Bu korsan oyunların dosyaları değiştirilmiş oluyor. Büyük ihtimalle kabul etmez. Artı 0 Eksi
TurKahvesi dedi: Steam'daki gibi indirdiği yerde oyunun dosyalarını aramaz mı yani ? Genişletmek için tıkla... Bu korsan oyunların dosyaları değiştirilmiş oluyor. Büyük ihtimalle kabul etmez.
alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #7 Satın almak yerine keşke Game pass üyeliği alsaydınız eminim çok daha karlı çıkardınız. Artı 0 Eksi
KS KS TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 6 Aralık 2019 #8 alper9335 dedi: Satın almak yerine keşke Game pass üyeliği alsaydınız eminim çok daha karlı çıkardınız. Genişletmek için tıkla... Ama her ay almak zorundayım değil mi ? Ayrıca henüz satın almadım Artı 0 Eksi
alper9335 dedi: Satın almak yerine keşke Game pass üyeliği alsaydınız eminim çok daha karlı çıkardınız. Genişletmek için tıkla... Ama her ay almak zorundayım değil mi ? Ayrıca henüz satın almadım
alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #9 Her ay satın almak zorundasın ama 15 TL gibi bir fiyatı var. Hatta en son ilk ay 6 TL idi. Ayrıca sadece FH 4 değil bir çok oyun var. Bence her açıdan düşünüp karar verin hem daha satın almamışsınız. Oyunlara bakmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Her ay satın almak zorundasın ama 15 TL gibi bir fiyatı var. Hatta en son ilk ay 6 TL idi. Ayrıca sadece FH 4 değil bir çok oyun var. Bence her açıdan düşünüp karar verin hem daha satın almamışsınız. Oyunlara bakmanızı öneririm.