Forza Horizon 5 %100 save nasıl yapılır?

azizomerr

Femtopat
Daha fazla  
Hocam konuyu hortlatıyorum ama ben şimdi yaptım, bütün arabalar açık ve 999.999.999 cr kredim var.

Hocam selamlar, nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir misin? Oyunu PC'ye Xbox Game Pass hesabımdan indiriyorum oradan indirmem ile yapabilir miyim?

Ban ihtimali çok yüksek olan bir durum, eğer oyunu satın aldıysanız tavsiye etmem, ama gamepass vs. ile oynuyorsanız size kalmış. Ayrıca oyun zor değil ki, illa ki emek vermeden para kasmak istiyorsanız youtube'de glitch'ler var onlara bakın, en azından daha güvenli.

yok hocam para vermedim online de oynamıyorum internetten torrentte indirim sıkıntı yok sadece yolunu bileyim yeter

Selamlar. Aşağıdaki rehber videosunu izleyerek Xbox Game Pass Forza Horizon 5'e nasıl %100 save yapılacağını öğrenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Calisiyor mu cidden? Ona gore Steam'den oyun alacağım.

Calisiyor mu cidden? Ona gore Steam'den oyun alacağım.
Çalışmıyor olsa neden YouTube'ye videosunu yükleyeyim? Ayrıca Steam versiyonu için de rehber videosu var, onu da bırakayım aşağıya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cakes — XUID Lookup sitesinde kendi ismimi girince baska birisi cikiyor hocam o yuzden Xbox'da olmadi ben sahsen calistigina inanmiyorum.

cakes — XUID Lookup sitesinde kendi ismimi girince baska birisi cikiyor hocam o yuzden Xbox'da olmadi ben sahsen calistigina inanmiyorum.
Eğer çalışmasaydı videonun altında bir sürü olumlu yorum olmazdı, yorumlardaki insanlar yalan mı söylüyor? Siz bir yerde yanlışlık yapıp suçu videoya atıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Videoda ne anlatılıyorsa harfiyen uygulamanız gerekiyor. Ek olarak oyunu hangi platformdan oynuyorsanız o platform için anlatılan rehber videosunu uygulamalısınız.

cakes — XUID Lookup sitesinde başka birisi çıkması sorununu ilk kez sizden duyuyorum. İsminizi doğru yazdığınıza emin olun. Xbox bazen eğer sizinle aynı isimde başka birileri varsa isminizin yanına dört haneli rakam ekliyor # ile başlayacak şekilde. Örneğin iki tane Ahmet var. Birinci kullanıcı Ahmet olurken diğer kullanıcı Ahmet#4521 olabiliyor. İsminizin yanında sayı var mı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…