Forza Horizon 5 açıkken CPU 86 derece oluyor

Phedra

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Kingston 16 GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 PC Ram
Ekran kartı
MSI GEFORCE GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB GDDR6
Anakart
MSI B450 GAMING PLUS MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz

Bu görmüş olduğunuz sıcaklık değerlerini Forza Horizon 5 açıkken aldım ve işlemci çekirdeklerinin sıcaklığından şüphe ettim. Açıkçası yük altında değilken bile 50 derecelerde falan seyrediyordu ve bu bilgisayarı yaklaşık 1,5 seneyi aşkın kullanıyorum. Sizce kasa temizlemek ve termal macun sürmek çözüm olur mu ya da endişe edilecek bir durum var mı?

Fanlar yetersiz geliyordur tozlu ise temizle 100 200 tleye 2 3 tane kasa fanı bulursun onlardan tak ve termal macunu sür işe yarramasa büyük ihtimalle sistemde sorun vardır çok zorlamadan kullan ve Bi an önce daha kötü olmadan sorunu çözmeye bak. Ama yaz aylarındayız temizlik macun ve birkaç fanla düşer gibime geliyor.

Kasada işlemci stock fan dahil 4 adet fan var yetersiz olucağını zannetmiyorum ya.

Temizlik yap termal macun çok etki eder bence hatta bir müddet kasanın kapağını açık tut yaşadığın şehir sıcaksa normaldir zaten
Kasanın kapağını açık bırakırsam tekrar tozlanma yapmaz mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…