Forza Horizon 5 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11
hangi ayarlarda oynuyodunuz? birde sistem özellikleriniz neler?
Geforce RTX 4050 , AMD Ryzen 7 7735HS , 32gb ram , 4tb SDD
Ayarları hatırlamıyorum ama muhtemelen ayarlardan kaynaklanmıyor çünkü oynarken kasma donma olmadan ve fps düşmeden akıcı şekilde oynuyordum.
Ek olarak sürücüler ve Windows güncel.

Ekran kartı? Çözünürlük?
Geforce RTX 4050 , AMD Ryzen 7 7735HS , 32gb ram , 4tb SDD , 1920x1080

Son düzenleme:
Geforce RTX 4050 , AMD Ryzen 7 7735HS , 32gb ram , 4tb SDD
Ayarları hatırlamıyorum ama muhtemelen ayarlardan kaynaklanmıyor çünkü oynarken kasma donma olmadan ve fps düşmeden akıcı şekilde oynuyordum.

Geforce RTX 4050 , AMD Ryzen 7 7735HS , 32gb ram , 4tb SDD , 1920x1080
ddu ile şuanki sürücüyü kaldır eski bir sürümü yükle öyle dene. birde sanırsam laptop. çok ısınıyorsa oda olabilir. yumuşak yerlere koymayın.

ddu ile şuanki sürücüyü kaldır eski bir sürümü yükle öyle dene. birde sanırsam laptop. çok ısınıyorsa oda olabilir. yumuşak yerlere koymayın.
yaptım fakat işe yaramadı
ayrıca process monitör dosyasını yapay zeka ile çözümledim hata kodları örneğin anahtar kavram acces denied ifadelerinden yola çıkarak sorunun exe dosyasının özeliiklerinde güvenlik ve kullanıcılar ile ilgili olduğunu düşünüyorum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

yaptım fakat işe yaramadı
ayrıca process monitör dosyasını yapay zeka ile çözümledim hata kodları örneğin anahtar kavram acces denied ifadelerinden yola çıkarak sorunun exe dosyasının özeliiklerinde güvenlik ve kullanıcılar ile ilgili olduğunu düşünüyorum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
hocam isterseniz bir format deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı