Forza Horizon 5 AiO mods hilesi ban yedirtir mi?

Tykens

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Forza Horizon 5 hilesi yapmak istiyorum. İnternette gördüğüme göre AiO mods diye bir uygulamadan hilesi yapılıyormuş güvenilir mi? Virüslü müdür? Yardım olursanız sevinirim.

Büyük ihtimalle virüslüdür. Valorant oynuyorsan Valorant'tan HWID ban yersin. Forza'da 3. partiden ban yersin.

Bahsettigin uygulamayı kullanmadım ama Minecraft icin 3. parti bir yazılım yükledim. Valorant icin olmadıgı halde Vanguard hile olarak algıladı HWID ban yedim. Forza konusuna gelecek olursak da hiçbir oyun 3. parti uygulama kullanmana ve oyunun oynanısını degistirmene izin vermez.

Merhaba. Ban yedirtir, bulaşmayın. Oyun belirli aralıklarla ban dalgası uyguluyor. Hileyi bir kez yaptığınızda bandan kaçarınız olmuyor, er ya da geç yiyorsunuz.

Büyük ihtimalle virüslüdür. Valorant oynuyorsan Valorant'tan HWID ban yersin. Forza'da 3. partiden ban yersin.
Dostum ben indirdim bir sürü uygulama falan indirdi hepsini sildim kaspersky den taratttım birşey çıkmadı ama birşey olmuş mudur sence?

Dostum ben indirdim bir sürü uygulama falan indirdi hepsini sildim kaspersky den taratttım birşey çıkmadı ama birşey olmuş mudur sence?
Yanlış yeden indirmiş olabilirsiniz. Github sayfasında açık kaynaklı ve bedava bir hile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…