Forza Horizon 5 alınır mı?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
390 TL gibi sağlam bir fiyatı var. Bundan 1-2 ay önce 200 TL'ye almıştım, iade ettim. Sizce bu fiyata değer mi? Başlangıçta Supra veriyor oradan bir aklımı çelmedi değil

Sürekli oynamayı düşünmüyorsanız ya da ara ara oyuna geri dönmeyi düşünmüyorsanız, 30 TL vererek Gamepass ile oynayabilirsiniz. Ancak oynarım silerim 2 ay sonra canım çeker tekrar oynarım falan diyorsanız satın almanız daha mantıklı.

390 TL gibi sağlam bir fiyatı var. Bundan 1-2 ay önce 200 TL'ye almıştım, iade ettim. Sizce bu fiyata değer mi? Başlangıçta supra veriyor oradan bir aklımı çelmedi değil

10 TL'ye forumdan aylık Game Pass alıp Forza'larla birlikte yüzlerce oyunu oynayabilirsiniz o fiyatlara değmez.

Ben öyle sevmiyorum ya. Bir şeye bir kere para öderim sonrasında kafam rahat olur.

Ben öyle sevmiyorum ya. Bir şeye bir kere para öderim sonrasında kafam rahat olur.

1 ay boyunca oynayıp 10 TL verebilirsiniz bana daha cazip geliyor onlar çünkü Game Pass de gerçekten pahalı olan oyunlar oynanabiliyor sadece Forza için değil.

FH4 alın 300 TL fark var.

Forza 4 bende var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…