Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #11 SensOuma dedi: Bak senle aynı kafadayız bende de Forza 4 var. Bende alınır mı diye düşünüyordum şu an Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum hocam oynarız birlikte. SensOuma dedi: Bak senle aynı kafadayız bende de Forza 4 var. Bende alınır mı diye düşünüyordum şu an Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun arkadaşı arıyorum diye konu açın ordan yaparız. Son düzenleme: 31 Aralık 2022
SensOuma dedi: Bak senle aynı kafadayız bende de Forza 4 var. Bende alınır mı diye düşünüyordum şu an Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum hocam oynarız birlikte. SensOuma dedi: Bak senle aynı kafadayız bende de Forza 4 var. Bende alınır mı diye düşünüyordum şu an Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun arkadaşı arıyorum diye konu açın ordan yaparız.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 4 31 Aralık 2022 #12 Neshter dedi: İndiriyorum hocam oynarız birlikte. Hocam oyun arkadaşı arıyorum diye konu açın oradan yaparız. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5 oyun arkadaşı arıyorum Tek başıma oynamaktan sıkıldım. Oyun arkadaşı arıyorum yaşın bir önemi yok isteyen herkes gelebilir. www.technopat.net 1 saatliğine banladılar hocam geri döndüm. Böyle bir konu açmıştım buradan yazabilirsiniz.
Neshter dedi: İndiriyorum hocam oynarız birlikte. Hocam oyun arkadaşı arıyorum diye konu açın oradan yaparız. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5 oyun arkadaşı arıyorum Tek başıma oynamaktan sıkıldım. Oyun arkadaşı arıyorum yaşın bir önemi yok isteyen herkes gelebilir. www.technopat.net 1 saatliğine banladılar hocam geri döndüm. Böyle bir konu açmıştım buradan yazabilirsiniz.