Forza Horizon 5 alınır mı?

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
https://store.steampowered.com/app/1551360/Forza_Horizon_5/ yeni oyun ne zaman çıkar? Gamepad ile sarar mı? Game Pass düşünüyordum ama zamanında çoğu oyunu EA Play vb üyelik sistemi ile oynadığım için pişman oldum. Malum 1 ay hızlı geçiyor ve Game Pass de oynayacağım pek oyun yok gibi. Atomic Heart bana güzel gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Horizon minimum 3 seneye çıkar. Oyun gamepad ile sarıyor. Açık dünyası büyük, sisteminiz iyiyse grafikleri de güzel. Etrafta dolaşma oyunu daha çok. NFS serileri gibi aksiyonlu değil, yarışlar bile sakin bence.

Ayrıca hangi paketi alınca geliyor bilmiyorum ama oyun içinde yeni çıkan özellikleri oynayabilmenizi sağlayan paketi alın. Mesela Hot Wheels modu vardı, standart sürüm ile ücretsiz onu oynayamıyorsunuz. Yeni bir tane daha öyle mod çıkmış olması lazım.

5 senelik Horizon 4'ün de hâla çok kişi tarafından oynandığını belirteyim. Kolay kolay eskimez yani.

Son düzenleme:
Gamepass tavsiye ederim.

Yeni oyun henüz çıkmaz. Bu tip arcade ve simülasyon arası oyunlar bence en iyi gamepad ile sarar (FH4 ve FH5 oynadım). İsterseniz oyunu satın alın isterseniz Game Pass alın orası size kalmış.

Forza Horizon 4 daha güzel bana göre. Tek eksiği yeni araçların olmayışı. O yüzden, fiyat farkına da bakılırsa, FH5'i indirimle 300 küsür liraya en boş paketini almak pek mantıklı değil. Canım isterse gidip Game Pass'ten bakıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum.

Oyun değil resmen şaheser. Hayran kaldım. Alınır bence.

Oyunu 924 saat oynamış ve halen daha aktif olarak oynayan birisi olarak bence alınır. Ben oyun çıktığından beri oynuyorum. Uzun süre boyunca gamepassten oynadım hep. Yakın zamanda ikinci bir zam gelme ihtimaline karşın sonunda oyunun Deluxe sürümünü satın aldım. Diğer DLC'leri bir şekilde edindiğimden bu paket daha mantıklı oldu. Oyundaki grafikler ve araç sesleri daha iyi. Özellikle çatara patara egzozu takınca çok zevkli oluyor. Harita konusunda çöl çorak arazi bir süre sonra sıkıyor. FH4'ün Britanya haritası daha canlı ve etkileyiciydi. Araç sürüşü ve dinamikleri konusunda FH5 daha basitleştirilmiş. Drift atmak, yarış yapmak bu oyunda daha kolay olmuş FH4'e kıyasla. Bütçe sıkıntınız yoksa Premium pakedi alın geçin. Ona tüm DLC'ler dahil. Ben DLC haritalarına daha başlamadım ama Ralli haritası güzel diyorlar. Hot Wheels bana pek hitap etmiyor ama belki siz seversiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…