Burakwxyz Centipat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 61 7 Aralık 2024 #1 Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı?
Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Aralık 2024 #2 Bu da sorumu? Tabii alınır.
Baron_1453 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... İndirimdeyken tabii ki de alınır hocam.
Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... İndirimdeyken tabii ki de alınır hocam.
tolga13214 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle al.
Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle al.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 4ü sevdiysen 5'ide seversin. Alınır.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.588 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #6 Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır. Ben gamepass'ten oynayıp bitirmiştim. Şahane oyun.
Burakwxyz dedi: Merhaba hocalar Forza Horizon 4'ü çok oynadım biraz sıkıldım, Steam'de de indirimdeyken Forza Horizon 5 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır. Ben gamepass'ten oynayıp bitirmiştim. Şahane oyun.