Forza Horizon 5 alınır mı?

Aktif kitlesi olsun eğlenceli oyun modları olsun araba çesitliliği vs hiç sıkmadı beni bugüne kadar optimizasyonu bile çok iyi.

Hocam oyunun her şeyi çok güzelde ben klavyeyle oynadığım için mi bilmiyorum. Oyuna girip yarım saat drift attıktan sonra hemen sıkıyor benlik bir şey mi acaba?

Hocam oyunun her şeyi çok güzelde ben klavyeyle oynadığım için mi bilmiyorum. Oyuna girip yarım saat drift attıktan sonra hemen sıkıyor benlik bir şey mi acaba?

Oyun zevkinize bağlı ben kontrolcu ile oynuyorum daha zevkli.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Biraz yavan bir oyun aslında FH serisi. Tamamen araba meraklılarını cezbediyor. NFS gibi serilerde hikaye falan daha ön planda ve bir şeylere sahip olmak için baya oynamak lazım. FH serisinde oyun her şeyi dağıtıyor zaten. Kendimi test driver gibi hissediyorum bazen. Garajında 300 araba falan olunca tuhaf oluyor.

Araba konusunda meraklıyım standart biri gibi değil yani öyle söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…