Ludicrous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:03 #1 Daha önce hiç yarış oyunu oynamadım FH 5 almak istiyorum, indirimli hali 16 dolar şu an. Sizce değer mi? Gamepad ile oynamayı düşünüyorum.
Daha önce hiç yarış oyunu oynamadım FH 5 almak istiyorum, indirimli hali 16 dolar şu an. Sizce değer mi? Gamepad ile oynamayı düşünüyorum.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:07 #2 Ludicrous dedi: Daha önce hiç yarış oyunu oynamadım FH 5 almak istiyorum, indirimli hali 16 dolar şu an. Sizce değer mi? Gamepad ile oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 932 saat oynadım ben oyunu ve aşırı keyifli, ama bence artık alınmaz. FH6 çıkıyor onu beklemelisin.
Ludicrous dedi: Daha önce hiç yarış oyunu oynamadım FH 5 almak istiyorum, indirimli hali 16 dolar şu an. Sizce değer mi? Gamepad ile oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 932 saat oynadım ben oyunu ve aşırı keyifli, ama bence artık alınmaz. FH6 çıkıyor onu beklemelisin.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.947 Çözümler 12 Bugün 14:08 #3 canris dedi: 932 saat oynadım ben oyunu ve aşırı keyifli, ama bence artık alınmaz. FH6 çıkıyor onu beklemelisin. Genişletmek için tıkla... Ama 16$ olarak çıkmayacaktır FH6.
canris dedi: 932 saat oynadım ben oyunu ve aşırı keyifli, ama bence artık alınmaz. FH6 çıkıyor onu beklemelisin. Genişletmek için tıkla... Ama 16$ olarak çıkmayacaktır FH6.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:09 #4 DirtyBlue dedi: Ama 16$ olarak çıkmayacaktır FH6. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 16$ olarak çıkmayacak ama indirime muhtemelen girecek.
DirtyBlue dedi: Ama 16$ olarak çıkmayacaktır FH6. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen 16$ olarak çıkmayacak ama indirime muhtemelen girecek.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.297 Çözümler 32 Bugün 14:27 #5 canris dedi: Muhtemelen 16$ olarak çıkmayacak ama indirime muhtemelen girecek. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl sonra o fiyata düşer. Daha oyun çıkmadı bile. İlk 1-2 yıl zaten en fazla %15-20 alır. Biraz söylediğiniz saçma oldu açıkçası. Yıllarca beklemek yerine FH5 almak çok daha mantıklı.
canris dedi: Muhtemelen 16$ olarak çıkmayacak ama indirime muhtemelen girecek. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl sonra o fiyata düşer. Daha oyun çıkmadı bile. İlk 1-2 yıl zaten en fazla %15-20 alır. Biraz söylediğiniz saçma oldu açıkçası. Yıllarca beklemek yerine FH5 almak çok daha mantıklı.
alpaktasss Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:43 #6 Direksiyon seti olmadan mantıklı mı hocam almak?