Forza Horizon 5 almaya değer mi?

Daha fazla  
Biliyorum, bu konuyu çok fazla açan olmuş ama Forza Horizon 4'te epey bir zaman geçirdim. Forza Horizon 5 yıl sonu indirimine girmiş, uzun zamandır almayı düşünüyordum, hep kararsız kalıyordum almaya değer mi diye. 420 gibi bir tutara geliyor Steam cüzdanımdaki parayı da kullanırsam. Sizce alayım mı? Kararsızım, gereksiz harcama yapmak da istemiyorum kendimce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de uzun süre FH4 oynadım. Arkadaşım çok ısrar etti FH5 geçelim diye ama ben biraz istemeyerek satın aldım, sonuçta nerdeyse aynı oyunlar diye düşünmüştüm. Ama iyi ki almışım, farklılık iyidir.

Biliyorum, bu konuyu çok fazla açan olmuş ama Forza Horizon 4'te epey bir zaman geçirdim. Forza Horizon 5 yıl sonu indirimine girmiş, uzun zamandır almayı düşünüyordum, hep kararsız kalıyordum almaya değer mi diye. 420 gibi bir tutara geliyor Steam cüzdanımdaki parayı da kullanırsam. Sizce alayım mı? Kararsızım, gereksiz harcama yapmak da istemiyorum kendimce.
Al, çağ atlarsın.

Al güzel oyun ama pc iyi mi?
Pc giriş seviyesi sayılır rx 6500 xt i3 10100f engelli olduğum için çalışıp iyi birşey alamadım

Ben de uzun süre FH4 oynadım. Arkadaşım çok ısrar etti FH5 geçelim diye ama ben biraz istemeyerek satın aldım, sonuçta nerdeyse aynı oyunlar diye düşünmüştüm. Ama iyi ki almışım, farklılık iyidir.
Bende öyle düşünüyorum

Al güzel oyun ama pc iyi mi?
Hogwars ı bide indirdim oynamayı çok istedimde oynuyamadım forza 5 oynatmazmıki

Aynen öyle

Forza 4 daha iyi bence ama alınır Xbox ta 500 lira. Şimdi almasan da sene içinde tekrar aynı fiyata düşüyormuş galiba zaten
Öyleyse iyiymiş

Al, çağ atlarsın.
Rx6500xt i3 10100f oynatırmı biraz rahatsız engelli olduğum için param yok iyi bir pc ye geçemedim

Pc giriş seviyesi sayılır rx 6500 xt i3 10100f engelli olduğum için çalışıp iyi birşey alamadım

Bende öyle düşünüyorum

Aynen öyle

Öyleyse iyiymiş

Rx6500xt i3 10100f oynatırmı biraz rahatsız engelli olduğum için param yok iyi bir pc ye geçemedim
Al, çağ atlarsın

Al, çağ atlarsın.
Forz
Al, çağ atlarsın.
hogwars oynamayı denedimde oynuyamadım sildim üzdü vlh

Son düzenleme:

Bende öyle düşünüyorum

Aynen öyle

Öyleyse iyiymiş

Rahat ultra da olmadı yüksek ayarda oynatır. Ben i5 3330, 8gb ddr3 ve rx 480 4gb ile forza 4 ultra ayarlarda oynayabiliyorum ama hdd olduğu için mi bilmiyorum ama forza 5 te yüksek ayarda 60-70 fps almama rağmen birden 5-15 fps e çakılıp vram hatası veriyor ve oyun çok takılıp donuyor. FPS hiç stabil gitmiyor🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı