Forza Horizon 5 araç önerisi

Yer
Ankara
Forza Horizon 5 için araç önerileriniz var mı? Araçlardan anlamıyorum ve hiç karar veremiyorum. Direkt gidip en hızlı aracı almak gibi bir huyum var maalesef tamamen keyfi olarak ve özelliklerine bakmadan.

Size göre tavsiye edebileceğiniz araçlar neler? Fiyatı uygunsa alıp deneyimlemek istiyorum. Başka arkadaşlar da faydalanır belki bu konudan. Herkese iyi sabahlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyline R34 kullanıyorum drift aracı olarak. "GODLIKE drift" adındaki hazır ayar ile kullanıyorum mükemmel yanlıyor.

Oyunu oynayarak öğrenmeden hiçbir yere varamazsın ama illa bir öneri istiyorsan jenerasyon fark etmeksizin Mazda Miata, tüm FWD Acura'lar ve Hoonigan araçlar yeni başlayanlar için sürmesi hem çok kolay hem de çok keyifli.

Oyundaki en hızlı araba Jesko olması lazım. Forza 4'de Jeskodan hızlı olan bir araba vardı. O da Ferrari 599xEVO ki bu saçmalık. Çünkü Jesko gerçek dünyada şuan en hızlı araba ki bunu Forza 5'de telafi etmişler gibi görünüyor.

Dün indirdim ve oyuna girdim, muazzam! Ve sonra bir şey fark ettim, Hudson Hornet yok. İşte orada benim için Forza Horizon serüveni bitti. Meksika'dan dönüyorum amigos!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı