Forza Horizon 5 araç önerisi

Poseidon0029

Hectopat
Daha fazla  
Forza Horizon 5'te araç biletim var. Sizce hangi aracı almalıyım? Sadece yatırım amaçlı mı düşünmeliyim yoksa istediğim aracı mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen sana önerim istediğin aracı alman yönünde olur. Misal olarak mağazada satılan en pahalı aracı alabilirsin. Fotoğrafını aşağıya ekledim, 143 milyon kredi fiyatı var. Gerçek hayatta bir müzayedede bu araç bu fiyattan satıldığı için gerçekçilik katmak açısından oyuna da bu fiyat etiketinden eklemişler. Tabii oyunun kendi müzayede evinde maksimum 20 milyon fiyata satılabiliyor ama olsun. Biletini bu koleksiyonluk araçta kullanabilirsin istersen.

1689632286267.png

Şahsen sana önerim istediğin aracı alman yönünde olur. Misal olarak mağazada satılan en pahalı aracı alabilirsin. Fotoğrafını aşağıya ekledim, 143 milyon kredi fiyatı var. Gerçek hayatta bir müzayedede bu araç bu fiyattan satıldığı için gerçekçilik katmak açısından oyuna da bu fiyat etiketinden eklemişler. Tabii oyunun kendi müzayede evinde maksimum 20 milyon fiyata satılabiliyor ama olsun. Biletini bu koleksiyonluk araçta kullanabilirsin istersen.

Eki Görüntüle 1866213
Ben bilet ile bu 143 milyonluk Mercedes 300 SLR'i aldım ama pekte hoşuma gitmedi açıkçası buna benzer bir araç daha var adını hatırlayamadım direksiyonu solda Jaguar olabilir o fena değil galiba?
Ayrıca şu aralar Lotus kullanıyorum Forzathon Mağaza'dan aldım 700 puana elektrikli ve hızlanması süper yol tutuşu da fena değil baya hoşuma gitti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı