Çözüldü Forza Horizon 5 "Bu profile giriş yapmadan devam edemezsiniz" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Berken ATAŞÇI

Kilopat
Yer
Burada
Daha fazla  
Selamlar, oyuna girerken "bu profile giriş yapmadan devam edemezsiniz" hatası alıyorum, çözemedim.
Kimlik Bilgisi Yöneticisi'ne girip Xbox Live bilgilerinin kaldırdım, sonra tekrar açtım oyunu, Xbox oturum aç diyor ve sonra aynı hatayı tekrar veriyor. Steam'den oyun dosyalarını bütünledim. Steam'de olmasına rağmen Xbox ve Microsoft Store uygulamalarında oyun bende yokmuş, satın almam gerekiyormuş gibi görünüyor. Nasıl çözerim, bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, oyuna girerken "bu profile giriş yapmadan devam edemezsiniz" hatası alıyorum, çözemedim.
Kimlik Bilgisi Yöneticisi'ne girip Xbox Live bilgilerinin kaldırdım, sonra tekrar açtım oyunu, Xbox oturum aç diyor ve sonra aynı hatayı tekrar veriyor. Steam'den oyun dosyalarını bütünledim. Steam'de olmasına rağmen Xbox ve Microsoft Store uygulamalarında oyun bende yokmuş, satın almam gerekiyormuş gibi görünüyor. Nasıl çözerim, bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Steam'den aldın varsayıyorum oyunu şöyle bir sorun oluyor genelde Windows'un özelliklerinden oyun genişletmeleri var Xbox ile alakalı bunları kaldırdıysan sistemi rahatlatim diyerek bunlar Forza gibi Microsoft tabanlı oyunların çalışmasını engelliyor

Xbox uygulamasını indir mağazadan
Sonrasında oyun hizmetleri diye bir şey indirmeni isteyecek ondan sonra yeniden başlat düzelmesi gerekiyor

Steam'den aldın varsayıyorum oyunu şöyle bir sorun oluyor genelde Windows'un özelliklerinden oyun genişletmeleri var Xbox ile alakalı bunları kaldırdıysan sistemi rahatlatim diyerek bunlar Forza gibi Microsoft tabanlı oyunların çalışmasını engelliyor.

Xbox uygulamasını indir mağazadan.
Sonrasında oyun hizmetleri diye bir şey indirmeni isteyecek ondan sonra yeniden başlat düzelmesi gerekiyor.

Evet Steam'den aldım Xbox uygulaması yüklü hesabım da açık ama açılmamaya başladı.

Evet Steam'den aldım Xbox uygulaması yüklü hesabım da açık ama açılmamaya başladı.

Hesabın açıkta olsa ilk başta tekrardan giriş yaptırıyor Xbox hesabına. Xbox ağ live ağ hizmeti vs kapalıysa hizmetlerden onları çalıştır öyle dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı