Forza Horizon 5 de nasıl araba kasılır?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar mapteki tüm görevleri yarışları her şeyi tamamladım yapacak başka şey kalmadım 280 civarı arabam var. Store'daki başka araçları da satın almak istiyorum fakat para kasabileceğim herhangi bir olanakta yok Online etkinlikler dışında. Ara sıra oyunu ilk açtığımda önüme ilkbahar sonbahar tarzında biletler çıkıyor onlarda puan nasıl kasılıyor ne işe yarıyor tam olarak onu da anlayabilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyuncu evinizdeyken aşağıdaki kısımdan festival oynatma listesine girdiğinizde haftalık sezonluk görevleri görebilirsiniz.

1750248204743.png

Buradaki görevleri nasıl tamamlayacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki rehber videosunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görevler haricinde oyunda kredi kasmak istiyorsanız en kısa sürede en yüksek miktarda krediyi müzayede evinde bulması zor nadir araçları al-sat yaparak kasabilirsiniz. Müzayede evinde 20 milyon krediden rahatça satılan arabaları tespit edin ve onları ucuzdan yakalayıp 20 milyondan satın. Aşağıdaki bağlantıdan oyundaki tüm bulması zor nadir araçları görebilirsiniz.

Oyuncu evinizdeyken aşağıdaki kısımdan festival oynatma listesine girdiğinizde haftalık sezonluk görevleri görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2515277

Buradaki görevleri nasıl tamamlayacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki rehber videosunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görevler haricinde oyunda kredi kasmak istiyorsanız en kısa sürede en yüksek miktarda krediyi müzayede evinde bulması zor nadir araçları al-sat yaparak kasabilirsiniz. Müzayede evinde 20 milyon krediden rahatça satılan arabaları tespit edin ve onları ucuzdan yakalayıp 20 milyondan satın. Aşağıdaki bağlantıdan oyundaki tüm bulması zor nadir araçları görebilirsiniz.

Chevrolet ve Aston Martin araçları bende var Porsche var mı emin değilim. Kaça gidiyor onlar?
Teşekkürler bu arada bazı görevler dışında pek de zor değilmiş sağ ol.
Bu arada forzathon puanlar ile sahne arkası bileti almıştım 1 tane onu nasıl kullanabilirim?

Chevrolet ve Aston Martin araçları bende var Porsche var mı emin değilim. Kaça gidiyor onlar?
Teşekkürler bu arada bazı görevler dışında pek de zor değilmiş sağ ol.
Bu arada forzathon puanlar ile sahne arkası bileti almıştım 1 tane onu nasıl kullanabilirim?

Hocam biletin nasıl kullanılacağını da öğrendim bende pahalıya giden bazı Ferrari araçları da vardı onları da müzayede de sattım sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı