Çözüldü Forza Horizon 5 dokuları bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mancher0

Hectopat
Daha fazla  
Forza'da texturelar bozuluyor. Oyunu ilk kez oynarken böyle bir şey yoktu fakat 2-3 gün sonra texturelar bozulmaya başladı. Oyuna girdikten 3-4 dakika sonra texturelar bozuluyor.

Dosya Ekleri

• indir (1).jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 135
  • indir.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük ölçeklendirmeyi kapattım ve sorun düzeldi.

Çözüm
Aynı sorunu sık sık yaşıyorum oyundan soğuttu resmen. Sorunun sende veya bilgisayarında olduğunu düşünüyorum bence oyun kaynaklı çözülmeyen bir sorun. Reddit'te yabancı sayfalarda da sık gördüm aynı sorunu.

Bence daha çok zamanı var oturmasının örnek Koenigsegg Jesko balatalarına dikkat edin arkadakilere yamuk balatalar diske oturmuyor bu Forza Horizon 4 de vardı 5 de de devam ediyor yazık yani. Ben arana sevdalısı biri olarak her yerini incelerim orada denk geldim bu hataya ayrıca bazı arabalarda arka cam siyah olmuyor sadece yandaki camlar oluyor.

Sorun Forza Horizon 4 de de vardı oyun kaynaklı sanırım FH4'teki bayağıdır karşıma çıkmıyor çünkü.

merhaba bu sorun tamamen sürücüden kaynaklı sorunun çözümü 512.95 driver sürümünü kurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…