Forza'da texturelar bozuluyor. Oyunu ilk kez oynarken böyle bir şey yoktu fakat 2-3 gün sonra texturelar bozulmaya başladı. Oyuna girdikten 3-4 dakika sonra texturelar bozuluyor.
Bende de kapatıp açınca düzeliyor ama tekrar oluyor oyunu doğruluyorum şu an silip tekrar yükledim gene oldu oyun çok güzel oynamak istiyorum ama olmuyor.
Aynı sorunu sık sık yaşıyorum oyundan soğuttu resmen. Sorunun sende veya bilgisayarında olduğunu düşünüyorum bence oyun kaynaklı çözülmeyen bir sorun. Reddit'te yabancı sayfalarda da sık gördüm aynı sorunu.
Aynı sorunu sık sık yaşıyorum oyundan soğuttu resmen. Sorunun sende veya bilgisayarında olduğunu düşünüyorum bence oyun kaynaklı çözülmeyen bir sorun. Reddit'te yabancı sayfalarda da sık gördüm aynı sorunu.
Bence daha çok zamanı var oturmasının örnek Koenigsegg Jesko balatalarına dikkat edin arkadakilere yamuk balatalar diske oturmuyor bu Forza Horizon 4 de vardı 5 de de devam ediyor yazık yani. Ben arana sevdalısı biri olarak her yerini incelerim orada denk geldim bu hataya ayrıca bazı arabalarda arka cam siyah olmuyor sadece yandaki camlar oluyor.