Forza Horizon 5 en iyisi

Nogay Han

Hectopat
Adamlar yapmış abi. Bugüne kadar oynadığım yarış oyunları içinde en iyisi diyebilirim. Çökmeler donmalar oyundan atmalar yok olmuş. FH4 de olan sorunlar giderilmiş. Yarış pistleri dağlar, ormanlar, patikalar, sokaklar, muhteşem.

Meksika muhteşem.

Dosya Ekleri

• Forza5.jpg
    Forza5.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun şu an yükleniyor ama bir şey sormak istiyorum. 5. Versiyonda grafikler biraz daha kötüleşmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor? 4'de daha gerçekçiydi sanki.

Oyun şu an yükleniyor ama bir şey sormak istiyorum. 5. Versiyon da grafikler biraz daha kötüleşmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor? 4 de daha gerçekçiydi sanki.

Düşük ayarları, Forza 4'ün düşük ayarlarına göre biraz daha kötü gibi geldi bana da. Ama fulle çekince gerçekten felaket oluyor. Ona da bizim kartlar yetmiyor maalesef.

Oyun gerçekten güzel. Benimde çok hoşuma gitti. Fakat haritaya ısınamadım... Belki az oyuncu olduğu içindir.
Oyun şu an yükleniyor ama bir şey sormak istiyorum. 5. Versiyonda grafikler biraz daha kötüleşmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor? 4'de daha gerçekçiydi sanki.
Hocam grafik olarak bir fark yok bence (Ultra ayarlarda, en yükseğin bir tık altında oynuyorum). Tek bir fark var, o da yansıma. Son derece gerçekçi bir yansıma detayı yapmışlar.

1 saat dayanabildim. Hayatımda gördüğüm en iğrenç fiziklere sahip. Klavye & Gamepad tayfası için güzel olabilir ama direksiyon kullananlar için rezalet.

Grafiklerde bir problem olduğunu zannetmiyorum. Grafikler FH4'e nazaran bence daha da iyileştirilmiş. Bir de klavyeden oynasanız bile komutlar çok daha hızlı algılanır olmuş. Oyun hızlı gerçekten.

1920 /1080 çözünürlükte bile grafikler çok canlı.

1 saat dayanabildim. Hayatımda gördüğüm en iğrenç fiziklere sahip. Klavye & Gamepad tayfası için güzel olabilir ama direksiyon kullananlar için rezalet.
Direksiyonla oynanacak bir oyun değil zaten, arcade oyun bu.
Seçenek var ama Forza'yı kimse direksiyonla oynamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı