Efesu Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 99 23 Mart 2023 #1 Merhaba PC'ye format atacağım Game Pass FH5 dosyam kaldığı yerden devam eder mi yoksa PC'den kayıt dosyası alınır mı? Saygılar... Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
Merhaba PC'ye format atacağım Game Pass FH5 dosyam kaldığı yerden devam eder mi yoksa PC'den kayıt dosyası alınır mı? Saygılar...
ultrayer6 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 Ben format attığımda Forza Horizon 5 oyunu kaldığım yerden devam etmişti (PC Game Pass üzerinde).
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.488 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2023 #3 Oyun kaydı kaybolmaz. Ben xCloud kullanırken oynuyordum belli bir yere kadar ilerledim sonra bilgisayarıma indirdim kaldığım yerden devam ediyordu.
Oyun kaydı kaybolmaz. Ben xCloud kullanırken oynuyordum belli bir yere kadar ilerledim sonra bilgisayarıma indirdim kaldığım yerden devam ediyordu.