Aracın tavanına bakarsanız eğer özelikle cam tavanın olduğu kısımdaki tırtıklanmayı görebilirsiniz.
Bunlar da araç içi görüntüler. Yatay çizgiler gözüküyor.
Kum yüzeyindeki yatay çizgileri görüyor musunuz? Bunlar kumun yüzeyinde olan kaplama veya modele ait çizgiler değil. Bu çizgiler asfaltta giderken de oluyor, en üstteki fotoğrafa dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Grafik ayarlarımda her şey Ultra olarak ayarlı. Bu grafiksel problemleri nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
"NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarları > Görüntü ayarlarını önayarla yap" yolunu takip ederek "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin ve ardından sağ alt kısımda beliren "Uygula" butonuna tıklayın.
Halihazırda bu ayarın farklı olarak ayarlı olduğunu varsayarak böyle bir öneride bulundum, nadir de olsa "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneği aktif değilken bahsettiğiniz garip durumlar gözlemlenebiliyor.
"NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarları > Görüntü ayarlarını önayarla yap" yolunu takip ederek "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin ve ardından sağ alt kısımda beliren "Uygula" butonuna tıklayın.
Halihazırda bu ayarın farklı olarak ayarlı olduğunu varsayarak böyle bir öneride bulundum, nadir de olsa "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneği aktif değilken bahsettiğiniz garip durumlar gözlemlenebiliyor.
Eskiden böyle şeyleri hayal ederdim, bir gün param olunca alırım çok pahalı değil derdim. Artık hayal etmeyi bıraktım çünkü imkansıza dönüştü. Nereye alıyorsun VW Scirocco R 'ı.
Ekran kartın ne bende Forza 5 9, 5GB VRAM kullanıyor VRAM yetersizliginden olabilir.
Aynı şekilde oyunla alakalıda olabilir bendede oyuna başladıgımda ilk 10 sn drop giriyo araştırdım başka kişilerdede varmış.
Eskiden böyle şeyleri hayal ederdim, bir gün param olunca alırım çok pahalı değil derdim. Artık hayal etmeyi bıraktım çünkü imkansıza dönüştü. Nereye alıyorsun VW Scirocco R 'ı.