Forza Horizon 5 için gamepad önerisi

Enis53

Megapat
Daha fazla  

Windows 11 için hangisi bağlantı konusunda başırılı olur? Şarjın veya ergonominin önemi yok kopma veya gecikme minimum olsun yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki DualShock 4 derim. Logitech bu modeli neden satıyor hala anlamış değilim. 2010 senesinde bu gamepadi alacak olsaydınız bugün ki model ile arasında bir fark olmadığını görmüş olurdunuz. Üzerinde ki eski tip logitech logosundan anlayacağınız üzere tarihi eser statüsünde bir ürün. DualShock 4'ü kendim Steam'de kullanıyorum sorunsuz eşleşiyor rahat bir kullanım sunuyor.

Kopma olayı oluyor mu bilmiyorum ancak ben sırf bundan korktuğum için F310 almıştım memnunum açıkçası tek farkı birinin kablolu birinin kablosuz olması.

Arada 2 katına fiyat farkı var bende de fazladan para olsaydı DualShock 4 alırdım açıkçası.

F310 kablosuz olanı bir tık ağır bir gamepad. Önerim direk xbox gamepad alman olacaktır. Pahalı olduğunu biliyorum ama uzun ömürlü olacaktır. Hemde ele çok iyi geliyorlar.

F710 kullanıyorum. USB alıcısını kutu içinden çıkan kabloya takınca kopma sorunu olmadı hiç. Öncesinde bir hayli sorun yaşamıştım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Tabii Windows 11 tarafında nasıl sonuç vereceği hakkında bilgim yok, ben Windows 10 kullanıyorum.

Yıllarca F310 ve F710 kullandım, şu an da F710 kullanıyorum. Bütçe varsa kesinlikle PS ya da Xbox gamepad alınmalı, bütçe yoksa F310 alınabilir. Logitech gamepadler ucuz olduğu için konforlu değiller ama orijinal olduğu için her oyunda tak çalıştır şeklinde sorunsuz çalışır. Bütçenize göre seçim sizin, bu kadar basit.

Dualshockta gecikme yoksa alıyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…