4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 2 Ocak 2023 #11 Enis53 dedi: Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız 24 Ay Taksit Evkur'da Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Kredi Kartsız Taksit Avantajlarıyla! www.evkur.com.tr logitech F710 2.4GHz Kablosuz Gamepad 940-000142 Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Windows 11 için hangisi bağlantı konusunda başırılı olur? Şarjın veya ergonominin önemi yok kopma veya gecikme minimum olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... İllaha bu kadar pahalıya yönelmenize lüzum yok. Ben polosmart'ın dualshock 4 kontrolcüsünü aldım geçenlerde. 400 TL'ye süper bir deneyim ve gecikme minimum.
Enis53 dedi: Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız 24 Ay Taksit Evkur'da Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Kredi Kartsız Taksit Avantajlarıyla! www.evkur.com.tr logitech F710 2.4GHz Kablosuz Gamepad 940-000142 Fiyatı, Yorumları - Trendyol logitech G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Windows 11 için hangisi bağlantı konusunda başırılı olur? Şarjın veya ergonominin önemi yok kopma veya gecikme minimum olsun yeterli. Genişletmek için tıkla... İllaha bu kadar pahalıya yönelmenize lüzum yok. Ben polosmart'ın dualshock 4 kontrolcüsünü aldım geçenlerde. 400 TL'ye süper bir deneyim ve gecikme minimum.
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 2 Ocak 2023 #12 MSI kontrolcüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bende bir kontrolcü alacağım ama ne alayım bilemedim.