Malum ülkenin durumu ortada kaliteli bir direksiyon seti olmuş 10k. Pek tabii bir direksiyon setine o kadar para veremeyeceğimden dolayı Forza Horizon'ı gamepad ile oynamak istiyorum ancak hayatımda daha önce hiç gamepad ile oyun oynamadığım için konu hakkında gram bilgi sahibi değilim. Çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyorum (300-400TL civarı uygundur alabilirim) dediğim gibi sadece Forza Horizon oynayacağım oyundan zevk aliyim yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Xbox 360 gamepadlerinin alayı sahte, snoopy zaten para israfı.
Logitech gamepadlere bakabilirsiniz eskidir tipsizdir ancak sağlamlar almışken kaliteli bir şey alın yoksa bozulup duracak, size daha çok masraf açıcaktır.
Ben BİM'den Polosmart marka PS4 kolu aldım 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum ama aşırı övemem işini yapıyor. Kendime DualSense aldım kardeşime verdim o oynuyor şu an, hala sağlam.