Forza Horizon 5 için kol önerisi

Bilgisayarımdan Forza Horizon 5 oynuyorum ve klavyede hissiyatı çok alamıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum ve isteğim en ucuz olan oyun kolu. 300 TL maximum bütçem var.

Xbox 360 çakma oyun kolları 350 liradan başlıyor. Tavsiye edilebilecek bir kol bulamadım ama biraz bütçeyi arttırırsan bunları tavsiye edebilirim.

Bilgisayarımdan Forza Horizon 5 oynuyorum ve klavyede hissiyatı çok alamıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum ve isteğim en ucuz olan oyun kolu. 300 TL maximum bütçem var.

Hocam bende dandik kollar var diye biliyorum, bulabilirsem size verebilirim nerede yaşıyorsunuz?

Son düzenleme:

Hocam 300 liraya biz size plastik kol verelim isterseniz . Artık o paraya pek kalmadı. 360 çakma kollar bile pahalıdır artık. Biraz biriktirip Xbox Series kolu alın bence.

Hocam 300 liraya biz size plastik kol verelim isterseniz . Artık o paraya pek kalmadı. 360 çakma kollar bile pahalıdır artık. Biraz biriktirip Xbox series kolu alın bence.

PS kolu tercihimdir aslında ve fazla oyun oynamaya zamanım olmadığı için plastik kol bile olur yani yeter ki direksiyon o tuşa bastığım kadar dönsün.

Hocam bende dandik kollar var diye biliyorum, bulabilirsem size verebilirim nerede yaşıyorsunuz?

Teşekkürler çok sağ olun. Adanda yaşıyorum. PS kolu mu Xbox kolu mu?

Xbox 360 çakma oyun kolları 350 liradan başlıyor. Tavsiye edilebilecek bir kol bulamadım ama biraz bütçeyi arttırırsan bunları tavsiye edebilirim.

PS kolu tercihimdir onunla biraz daha ucuz oluyor ayrıca.

PS kolu tercihimdir onunla biraz daha ucuz oluyor ayrıca.

Hocam İstanbul'dayım. Yarın sabah arar bulurum hemen. Dolap uygulamasından 1 TL'ye satışa koyarım hemen alırsınız kargoyu daha ucuza getirmek için. PS kolu bulabilirsem eğer.

Teşekkürler çok sağ olun. Adanda yaşıyorum.

Hocam 1 tane buldum fakat çalışıp çalışmadığına emin değilim. Hocam çalıştırdığımda ışıkları felan yandı ama deneyemiyorum.

Son düzenleme:
Abi eğer kullanmıyorsanız talibim. Nasıl iletişim kurabilirim sizinle? Ayrıca kullanmıyorsanız ve boştaysa talibim.

Abi eğer kullanmıyorsanız talibim. Nasıl iletişim kurabilirim sizinle? Ayrıca kullanmıyorsanız ve boştaysa talibim.

Hocam verebilirim ama söyleyeyim analoglar biraz kötü. Axcess diye bir marka. 1 tane daha var fakat PS3 için uyumlu galiba? USB girişli değil.

2. el PS3 kolu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…