Bilgisayarımdan Forza Horizon 5 oynuyorum ve klavyede hissiyatı çok alamıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum ve isteğim en ucuz olan oyun kolu. 300 TL maximum bütçem var.
Bilgisayarımdan Forza Horizon 5 oynuyorum ve klavyede hissiyatı çok alamıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum ve isteğim en ucuz olan oyun kolu. 300 TL maximum bütçem var.
Hocam 300 liraya biz size plastik kol verelim isterseniz . Artık o paraya pek kalmadı. 360 çakma kollar bile pahalıdır artık. Biraz biriktirip Xbox Series kolu alın bence.
Hocam 300 liraya biz size plastik kol verelim isterseniz . Artık o paraya pek kalmadı. 360 çakma kollar bile pahalıdır artık. Biraz biriktirip Xbox series kolu alın bence.
Hocam İstanbul'dayım. Yarın sabah arar bulurum hemen. Dolap uygulamasından 1 TL'ye satışa koyarım hemen alırsınız kargoyu daha ucuza getirmek için. PS kolu bulabilirsem eğer.
Hocam İstanbul'dayım. Yarın sabah arar bulurum hemen. Dolap uygulamasından 1 TL'ye satışa koyarım hemen alırsınız kargoyu daha ucuza getirmek için. PS kolu bulabilirsem eğer.
Hocam 1 tane buldum fakat çalışıp çalışmadığına emin değilim. Hocam çalıştırdığımda ışıkları felan yandı ama deneyemiyorum.
Abi hiç sıkıntı yok. Hani şöyle söyleyeyim küçüklükten içimde kaldı biliyor musunuz? Ben de arkadaştan Forza hesabı rica ettim bir de kolla denemek istedim.