Forza Horizon 5 indirime girer mi?

bruhmrxcdf

Hectopat
Steam'de bir sonraki indirim sanırım 24 Kasım'da indirime girer mi o zaman? Bir de Game Pass'ten ilerleme Steam'e geçiyor mu?

İndirime gireceğini bilemeyiz ama muhtemelen girmez. Oyunca Cross Save özelliği olmadığından ilerleme diğer platformlarda devam etmiyor maalesef.

Ben olsam boşuna Steam'den para bayacağıma crunchyrolldan 3 ay ücretsiz Game Pass alıp rahat rahat oynarım. Ha istersen sana 3 ay bedava Xbox Game Pass keyide verebilirim.

Ben olsam boşua Steam'den para bayacağıma crunchyrolldan 3 ay ücretsiz Game Pass alıp rahat rahat oynarım. Ha istersen sana 3 ay bedava Xbox Game Pass keyide verebilirim.

Verebilir misiniz? Crunchyroll bitti diye biliyorum ayrıca önceden 1 ay bedava kullanmıştım o yüzden kullanamam diye biliyorum cruncu roll.

Tabii. DC verebilirseniz keyinizi atabilirim.
Verebilir misiniz? Crunchyroll bitti diye biliyorum ayrıca önceden 1 ay bedava kullanmıştım o yüzden kullanamam diye biliyorum cruncu roll.

Sanırım kullandıysanız olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…