Çözüldü Forza Horizon 5 inmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İSMAİLDERİN

Hectopat
Forza Horizon 5 standard Edition'ı Xbox Game Pass'ten indiriyordum. Hata verdi ve indirmedi bilgisayarımda yer vardı. Oyun kaç GB ise o kadar depolamayı ayırdım şimdi de göremiyorum ve indiremiyorum o dosyayı nereden bulabilirim?

C Diski dışına yüklemek istersen: Ayalarlar>Sistem>Depolama>Yeni içeriğin nereye kaydedildiğini değiştir git sonra
Eki Görüntüle 1210100
başka disk seç ve Microsft Store'dan Forza Horizon 5 indirin.
Yukarıdaki çözüm olmazsa aşağadaki çözümü dene.
  1. PowerShell'i yönetici olarak başlatın ve girin
  2. get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers kodu girin.
  3. PC'nizi yeniden başlatın, PowerShell'i tekrar yönetici olarak açın.
  4. start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN kodu girin.
  5. Microsoft Store açılacak ve oyun hizmetlerini tekrar indirin.

Oyun daha tam indirmeden sadice dosyayı ayırdı ve indirmeyi bıraktı be ve boyutu kadar depolamaya erişemiyorum ben bu dosyayı bulup silmek istiyorum.

Ayarlar -> Uygulamalar -> Forza Horizon 5 kısmına gelip Sıfırla veya oyunu çok fazla indirmediysen Kaldır seçeneğini kullanabilirsin.

Oyunu tamamen indirmeden uygulamalar kısmında gözükeceğini sanmıyorum.

İndirmesi yarıda kalmış Forza Horizon 5'in nasıl silineceğini farklı bir konuda anlatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…