Forza Horizon 5 klavye ile oynanır mı?

necipfazil0152

Femtopat
Daha fazla  
Forza Horizon 5 oynamak istiyorum ve oyun var ama direksiyon setim yok. Klavye ile sarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direksiyonla oyun oynamak pek sarmıyor zaten hocam bayağı ugrastırıca bir şey. Klavyeyle de oynanır cok rahat. Bir gamepad alırsanız daha iyi olur.

Çarpışma simülasyonu değil ne bekliyorsunki. Asetto veya beam ng değil. Yarış simülasyonu. Arcade oyunlar Asphalt, NFS, Crew, blur... Daha birçok örnek var. Çarpışma fizikleri yok diye arcade demek saçma olur. Direksiyon seti kurup gerçekçi şekilde oynayanlar bile var. Aşırı gerçekçi değil ama arcade kadar da değil. Forza'nın olayı bu zaten. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayacağım. İyi günler.

Forza Horizon 5 oynamak istiyorum ve oyun var ama direksiyon setim yok. Klavye ile sarar mı?
Direksiyon setinizin olmaması bir problem değil. Klavye ile de gayet iyi oynanır, sarar. Bu oyun en iyi şekilde gamepadden oynanabiliyor, sonrasında klavye var. Direksiyon setini daha çok işin keyfinde olan, roleplay yapan kesim kullanıyor. Horizon serisi sim-cade bir oyun. Yani yarı simülasyon yarı arcade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…