Forza Horizon 5 mi Cyberpunk mı alınmalı?

Yer
İstanbul
Çok sıkı oyuncu değilim, arada Valve'in oyunlarını oynuyorum bazen. Hem Cyberpunk'ın hem de Forza Horizon 5'in indirime girdiğini gördüm. Eğer Cyberpunk'ı alırsam bitiremesem bile oynarım bir süre. Forza'yı da merak ediyorum hep, grafikleri hoşuma gidiyor. Sizce sırf indirimde olduğu için bunlardan birini almam mantıklı mı olur?

Çok sıkı oyuncu değilim, arada Valve'in oyunlarını oynuyorum bazen. Hem Cyberpunk'ın hem de Forza Horizon 5'in indirime girdiğini gördüm. Eğer Cyberpunk'ı alırsam bitiremesem bile oynarım bir süre. Forza'yı da merak ediyorum hep, grafikleri hoşuma gidiyor. Sizce sırf indirimde olduğu için bunlardan birini almam mantıklı mı olur?

Yerinizde olsam Cyberpunk seçerdim. Forza zaten çok isteniyorsa game Pass içinde mevcut. Hem Cyberpunk oyun tarzı olarak bana daha iyi geliyor.

Sizin istediğiniz türe göre değişir aslında. Araba yarışı türünde oyun istiyorsanız Forza alın da Forza, Game Pass'tan da oynanabiliyor.

dostum ne yaptın forzayı aldınmı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı