Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar oyunun Online kısmı ile ilgilenmiyorum, Game Pass'ten oynuyorum. Tüm arabalarla gezmek vs. istiyorum, eskiden para çark vs gibi hileler yapılıyordu şu an yapılmıyor galiba. Bunu yapabileceğim bir yöntem bilen var mı?
Arkadaşlar oyunun Online kısmı ile ilgilenmiyorum, Game Pass'ten oynuyorum. Tüm arabalarla gezmek vs. istiyorum, eskiden para çark vs gibi hileler yapılıyordu şu an yapılmıyor galiba. Bunu yapabileceğim bir yöntem bilen var mı?
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Bence yapmayın ban yeme ihtimaliniz var ha illa yapmak istiyorsanız YouTube'da videolar var.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 @Lyk7a YTdeki videolar da mod menu var fix yedi diyorlar nasıl işe yarayan videoyu göndereblir misiniz?
@Lyk7a YTdeki videolar da mod menu var fix yedi diyorlar nasıl işe yarayan videoyu göndereblir misiniz?
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.418 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Şu anda aktif olarak çalışan hiçbir modding tool yok piyasada. Oyuna gelen son güncellemelerle hepsi bloklandı.
Şu anda aktif olarak çalışan hiçbir modding tool yok piyasada. Oyuna gelen son güncellemelerle hepsi bloklandı.
Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 K_carmz dedi: Şu anda aktif olarak çalışan hiçbir modding tool yok piyasada. Oyuna gelen son güncellemelerle hepsi bloklandı. Genişletmek için tıkla... Peki başka şekilde hilşe yapabiliyor muyuz?
K_carmz dedi: Şu anda aktif olarak çalışan hiçbir modding tool yok piyasada. Oyuna gelen son güncellemelerle hepsi bloklandı. Genişletmek için tıkla... Peki başka şekilde hilşe yapabiliyor muyuz?