Forza Horizon 5 PC'de mi, Series X'te mi oynanmalı?

Bence PC'ye direksiyon bağlayıp oynayın ama direksiyon yoksa Series X bu arada Premium Edition ön siparişi verdiyseniz bu gece saat 00:00 da oyunu oynayabilirsiniz.
Xbox 9.nesil kontrolcü için özel bir titreşim optimizasyonu yapılmış olabilir. Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.

İfadeler: FNT
2060'ın 1080p ultrada 60FPS verebileceğinden bile şüpheliyim. Series X daha iyi bir seçim olur.
Xbox 9.nesil kontrolcü için özel bir titreşim optimizasyonu yapılmış olabilir. Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.
FH4 için yapılmıştı, normalde 5-10 saat dayanan pillerim 2 saatte bitiyordu. Sırf bu yüzden oyunu oynayasım gelmiyordu. Umarım bu sefer ya yapmazlar ya da düzgün yaparlar.

Dün akşam denedim hocam. 2060 1080p Ultra ayarlarda ortalama 75 FPS verdi. Hatta araç detayını ekstreme çektim.

Valla pil konusunda sıkıntım yok. Zamanında 100 küsür TL’ye 4 tane şarj edilebilir pil aldım. Şarj edip kullanıyorum misler gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…